Capsule Garsinia SlimComenzi telefonice:
+40 244 348 240
+40 723 596 828
+40 723 212 608


Capsule Garsinia Slim
 

Capsule Garsinia Slim – mai usor, cu usurinta

Garsinia Slim este un supliment alimentar care contine extractele plantelor Garsinia cambogia si Rhodeola rosea, care datorita efectului combinat ale celor componente ofera un efect de slabire eficient – si ceea ce este cel mai important – in siguranta, fara efecte secundare.

In cele mai multe cazuri obezitatea poate avea cauze multiple. Stilul de viata sedentar si marirea introducerii caloriilor constituie cauzele cele mai frecvente. In multe cazuri insa schimbarile metabolice stau in spatele acestei probleme. Astazi cunoastem chiar si faptul, ca starea de depresie (poate si starile sale mai usoare) si (greu de crezut), stresul pot conduce la obezitate. Garsinia Slim abordeaza in mod complex problematica la fel de complexa al obezitatii.

Garsinia cambogia – efecte fiziologice

Nutritionistii indieni ofera ceaiurile de Garsinia pentru tratarea edemelor si pentru scaderea hipertensiunii. Aceste efecte nu au fost acceptate de stiinta moderna. Insa studiile clinice au dovedit un alt beneficiu al extractului de Garsinia cambogia: bolnavii obezi la folosirea in cure au ajuns la o scaderea considerabila a supraponderentei (fara sa-si schimbe modul de alimentatie). O cura de cca. o luna a dus la scaderea greutatii de aproape 4 kg. Au mai observat scaderea apetitului alimentar al pacientilor, a scazut cu 16% "consumul voluntar" a caloriilor. Dupa aceste rezultate preliminare, au grabit cercetarile legate de Garsinia cambogia. Testele clinice pe de o parte au demonstrat efectul de scadere a greutatii, pe de alta parte au aratat, ca folosirea extractului de Garsinia cambogia nu are efecte secundare.

Garsinia cambogia – modul de actiune

Agentul activ la Garsinia cambogia este acidul citric β-hidroxi care are doua cai de actiune: opreste anumite procese metabolice, la care (in primul rand) zaharurile se transforma in grasimi si ridica nivelul hormonului serotoninei la nivelul creierului care are ca efect scaderea apetitului alimentar.

Rhodiola rosea, ca agent de slabire

Planta creste in regiunile muntoase de peste 2000 m ale Europei si Asiei (Caucaz si Tibet).

Echilibreaza functiile psihice, imbunatateste sau restabileste capacitatea de aparare al organismului si imuno-toleranta. Supravegheaza activitatea sistemului imunitar (fata de procesele maligne). Mentine homeostazia organismului, asigurand astfel echilibrul intre sistemul imunitar si nivelul hormonal. Sub efectul stresului (efect adaptogen), creste nivelul serotoninei si al dopaminei si ajuta la mentinerea lor la un nivel corespunzator. Reduce efectul nociv al stresului asupra inimii. Desi in primul rand Rhodiola rosea se foloseste pentru marirea rezistentei organismului sub efectul stresului si al epuizarii fizice, dar datorita efectului sau antidepresant si legaturii dintre nivelul cortizolului si al obezitatii, se foloseste cu succes in produsele pentru slabit.

Agentii activi ai Garsinia Slim

• Ajuta la scaderea greutatii in conditii de securitate

• Scad apetitul alimentar

• Imbunatatesc buna dispozitie

• Maresc activitatea fizico-psihica

 
close