Caramba set reinnoire parbrizComenzi telefonice:
+40 244 348 240
+40 723 596 828
+40 723 212 608


Caramba set reinnoire parbriz
 

Setul de reannoire-reparare parbrize Caramba pune an aplicare nanotehnologia de ultima generatie pe parbrizul dvs. Cu ajutorul stratului exterior picaturile de ploaie se scurg an timpul mersului si murdaria, gheata si gandacii pot fi curatati cu usurinta. Vizibilitate este imbunatatita considerabil si astfel se mareste siguranaa circulatiei.

Mod de aplicare:

Curatare:

Curatati cu grija parbrizul umed cu laveta cu microfibre (albastru) si crema de curatat (1) (agitati flaconul anainte de utilizare). Clatiti cu apa abundenta, curatati cu laveta de lustruire si stergeti cu un prosop de hartie disponibil an comera pana se usuca..

Atenaie:

anainte de utilizarea lavetei de reconditionare parbrizul trebuie si fie curatat de praf, grasimi si tenzide si trebuie sa fie uscat complet. Nu lasati urme de crema de curatare pe parbriz. Curatati cu grija stratul de ceara sau de silicon anainte de aplicarea solutiei de reconditionare.

Atenaie:

Nu poate fi utilizat pentru reconditionarea materialelor plastice, a policarbonatelor, materialelor acrilice, plexiglasului sau a castilor de protectie.

Formarea unui strat de protectie:

Frecati parbrizul uscat cu o laveta(2) ambibata an solutia de reannoire pana acesta devine lucios, curat si fara pete. Parbrizul trebuie lustruit cu laveta de reconditionare (2), pana la andepartarea tuturor resturilor. Aplicati numai la o temperatura de 15-25 oC.

Finisare:

atergeti usor cu laveta de finisaj (3) dupa 15 minute si indepartati eventualele pete si resturi de pe parbriz. Nu utilizati solutia de finisaj an ancaperi anchise sau expus la soare! an perioada de uscare de cca. 2 ore parbrizul nu poate avea contact cu apa si evitati solicitarea mecanica a parbrizului. Numai pentru uz extern! Va recomandam sa stergeti cauciucul de pe lamele stergatoare cu laveta de finisaj (3).

Rezistenta la uzura:

Efectul setului de reannoire parbrize Caramba dureaza cca. 24 de luni sau 50 000 km parcurai, setul fiind foarte eficient. Este rezistent la aparate de spalat cu jet de aburi. Daca efectul solutiei de protectie scade, puteti sa aplicati solutia de reconditionare a parbrizului conform instrucaiunilor de utilizare la intervale dorite.

Nu lasati la andemana copiilor! tineti departe de surse de aprindere si nu fumati an timpul aplicarii. Se poate aprinde usor.

Conainut:

* pasta de curatare,

* laveta de reconditionare,

* laveta de finisaj,

* laveta cu microfibre,

* laveta de lustruire.

* Avantaje:

* Vizibilitate mai buna an conditii de ploaie si ninsoare.

* Picaturile de ploaie se scurg an timpul mersului.

* Murdaria si gandacii pot fi curatati mai usor.

 
close