Cartilaj de rechinComenzi telefonice:
+40 244 348 240
+40 723 596 828
+40 723 212 608


Cartilaj de rechin
 

Produsul este recomandat celor peste 50 de ani si sportivilor.

Doza zilnica recomandata: 2-3 x 1 capsule.

Agentii activi sunt extractul de cartilaj de rechin (condroitin-sulfat), glucozamin-sulfat.

Atat cei care fac sport in mod intens, cat si oamenii la varsta mai inaintata au probleme cu scaderea formarii naturale a cartilajelor la articulatii, acestea regenerandu-se mai lent si mai greu decat cantitatea care se uzeaza. Materialul de baza a cartilajelor, condroitin-sulfat-ul si glucozamin-sulfatul trebuie completat. Trebuie stiut ca glucozamin-sulfat se leaga in celule doar in compozitie cu condroitin-sulfat, in absenta acestuia nu.

Este recunoscut faptul ca rechinul este una din cele mai vechi vietuitoare pe scara fitogenetica, o adevarata "fosila vie", avand o morfologie nemodificata de 400 de milioane de ani. Rechinii sunt vietuitoare cu o constitutie simpla, al caror organism este adaptat la maximum pentru supravietuirea in conditii foarte dificile. Aceste vietuitoare au un sistem imunitar deosebit de puternic si eficient. Ranile lor se vindeca repede si aproape niciodata nu se infecteaza. In timp ce 99% dintre pesti se pot imbolnavi de cancer, organismul rechinilor impiedica intotdeauna dezvoltarea formatiunilor tumorale. Organismul lor este lipsit de oase, fiind constituit doar din cartilaje.

Cartilajul de rechin este in primul rand un adjuvant important in terapia tumorilor maligne deoarece are efect anti-angiogenetic. Fiind antiinflamator si imunomodulator se recomanda si in cazul artropatiilor acute si cronice (reumatism), in traumatismele articulare ale sportivilor si pentru cei care practica body building, traumatismele osteoarticulare, bolilor autoimune si de sistem, psoriazisului si retinopatiei diabetice.

S-a dovedit cu certitudine ca extractul de cartilaj de rechin nu este toxic, indiferent de doza utilizata.

Atentie! Consumul cartilajului de rechin nu poate substitui de la bun inceput tratamentul chirurgical, citostatic si radioterapia in cazul bolii canceroase. Utilizarea este recomandata numai in paralel cu acestea sau in urma lor, cu o eventuala diminuare, in timp, a tratamentului clasic, daca este cazul. Pe toata durata terapiei cu acest produs se recomanda o supraveghere medicala stricta. Se interzice categoric administrarea acestui preparat la gravide, copiilor in crestere, la infarct miocardic, inainte si dupa operatii (cu si la cel putin o luna ), la fracturi recente (decat dupa cel putin 2 luni).

Mod de folosire: 2-3 x 1 capsule/ zi.

Continut: Cartilaj uscat de rechin (puritate 100%) 1000 mg

 
close