GlucocontComenzi telefonice:
+40 244 348 240
+40 723 596 828
+40 723 212 608


Glucocont
 

Produs recomandat diabeticilor de tip- II, pentru boli metabolice.

Doza zilnica recomandata: 3 x 1 capsule.

Agenti activi: extract de coaja de scortisoara, extract de sorb, extract de sambure de struguri, extract de pere, extract de nuci, extract de portocale, t-rezveratrol, vitamina H, crom-hiostidinat.

Scade nivelul zaharului in sange.

... control Natural de zahar din sange 90 capsule x 300 mg

- un amestec de ierburi cu proprietati benefice si vitamine.

Studiul clinic arata ca GlucoCont scade nivelul de zahar din sange si imbunatateste HOMA Index (sensibilitatea la insulina), dupa 1 luna de tratament la diabetici de tip-2, iar 3-6 luni de tratament prevede beneficii pe termen lung.

Mod de utilizare: 3 capsule pe zi, pentru prima luna, 1 capsula pe zi, pentru o perioada suplimentara de 3 luni

Omega 3 ulei de somon 150 x 500 mg

Uleiul de peste are in compozitie acizi grasi nesaturati cu lanturi lungi de atom de carbon, implicati in sinteza prostaglandinelor. Prostaglandinele sunt implicate in raspunsul imun, functionarea corespunzatoare a aparatului cardiovascular, reduc nivelul colesterolului si al trigliceridelor, impiedica agregarea trombocitara, scazand astfel riscul de arteroscleroza, hipertensiune arteriala si infarct de miocard. Deoarece reduc vascozitatea sangelui, contribuie la imbunatatirea conditiilor de circulatie sanguina, crescand aportul de oxigen al tesuturilor.

Cercetarile efectuate pe animale au aratat, ca acizii Omega 3 pot preveni cancerul la san, precum si pe cel de colon (intestin gros).

Fumatorii care consuma peste se imbolnavesc mai rar de bronsita si de emfizem pulmonar (uleiul de peste reduce inflamatia si contracareaza efectele nocive ale fumului de tigara).

Consumul de ulei de peste ofera sperante si celor afectati de psoriazis, au si efecte antiinflamatoare, fiind recomandati in tratamentul inflamatiilor cronice (afectiuni reumatismale). In aceste afectiuni, dupa cateva luni de tratament cu ulei de peste, s-a constatat ameliorarea certa a durerilor matinale.

Acizii grasi Omega 3 actioneaza si asupra sistemului imunitar, crescand rezistenta la infectii. Se mai pot recomanda si in unele boli ale sistemului nervos (scleroza in placi). Administrarea uleiului de peste s-a dovedit a fi utila si in protejarea pielii.

Cercetatorii chinezi au inregistrat succese cu ajutorul suplimentarii de acizi grasi nu doar la bolnavii de schizofrenie, ci si in cazul suferinzilor de scleroza multipla, hiperactivitate, alergii si astm, boli autoimune sau prostata.

La mai mult de doua treimi din numarul bolnavilor non-respondenti la medicatia clasica antidepresiva, s-a constatat o ameliorare certa dupa 12 saptamani de administrare zilnica a 1 gram de EPA. Unii cercetatori au ajuns la rezultate asemanatoare si in cazul starilor de depresie infantila si postnatala.

Doza zilnica recomandata: 2-3 capsule pe zi.

Atentie! Acizii grasi nesaturati sunt deosebit de sensibili fata de radicalii liberi. De aceea, in paralel cu administrarea Omega 3 se recomanda consumul de preparate anti-oxidante Renovan C, Rhodiola Rosea, Noni.

 
close