Laveta pentru autoturismeComenzi telefonice:
+40 244 348 240
+40 723 596 828
+40 723 212 608


Laveta pentru autoturisme
 

Curatenie impecabila fara chimicale! Lavetele cu microfibre Va pot oferi o solutie in protejarea mediului inconjurator, cat si in protejarea sanatatii. Pielea Dvs. nu va mai avea de suferit din cauza detergentilor si nu mai contaminati natura. Protejati mediul inconjurator!

Laveta brazdata

Laveta cu microfibre conceputa pentru evitarea folosirii detergentilor de calitate net superioara. Se intrebuinteaza uscat sau umed pentru orice tip de suprafata. Se spala la max. 90C, este foarte rezistent, nu se scameaza. Atentie! Se poate folosi numai pe suprafete care nu se zgarie, deoarece poate deteriora suprafetele lacuite sau vopsite.

Laveta soft

Datorita densitatii si finetii fibrelor din continut se poate folosi pentru curatarea oricarei suprafete netede. Se intrebuinteaza uscata sau umeda, fara detergenti.

Laveta Premium

Datorita structurii sale elastice este de calitate superioara, aspira umiditatea sau orice tip de murdarie. Se foloseste astfel pentru stergerea oricarui tip de suprafata. Este o laveta foarte rezistenta, pentru folosire indelungata care nu necesita folosirea niciunui tip de detergent.

Laveta pentru polisare

Se foloseste pentru aplicarea solutiilor de polisare si polisarea suprafetelor lacuite la autoturisme. Nu contine microfibre!

Continut:

Laveta brazdata 1 buc.

Laveta soft 1 buc.

Laveta Premium 1 buc.

Laveta pentru polisare 3 buc.

 
close