Metabond CComenzi telefonice:
+40 244 348 240
+40 723 596 828
+40 723 212 608


Metabond C
 

Un agent de innobilare a suprafetelor metalice cu efect exceptional de reducerea frecarii. Indicat motoarelor folosite, cu peste 100.000 km parcursi, adaugat uleiurilor prescrise de producatorul motoarelor. Indicat oriunde este necesara reducerea frecarii.

METABOND C datorita caracteristicilor sale speciale, este recomandat oriunde exista ungere fortata si se doreste reducerea frecarii. Este un ulei special, similar cu METABOND M - ca avantaje de folosire - dar contine detergenti mai putini, astfel fiind recomandat pentru utilaje, motoare mai vechi. Nu este un aditiv care modifica calitatile fizico - chimice ale uleiului. METABOND C intra in reactie cu atomii de pe suprafetele pieselor metalice si formeaza pe acestea un strat de protectie mic-roscopic, foarte fin si rezistent la uzura, de natura chimica, care este foarte aderent la suprafata, ceea ce asigura o protectie la uzura (cca. 60%). Functionarea masinilor va necesita energie mai putina (scade semnificativ consumul). Scade temperatura de functionare, zgomotul, iar din reducerea frecarii rezulta marirea randamentului. Prin folosirea acestor produse de la inceputul functionarii, putem ajunge la triplarea vietii motoarelor. Se elimina problemele pornirii la rece si protejeaza in cazul lipsei partiale sau totale de ulei. Se amesteca cu orice tip de lubrifiant, cu vaseline si uleiuri sintetice si minerale. Datorita reducerii frecarii, vascozitatea uleiului se pastreaza pe o perioada mai lunga, se mareste intervalul dintre schimburile obligatorii de ulei, astfel se protejeaza mediul. Reduce la minim colmatarea uleiurilor cu produse de ardere si impuritati metalice si emisia de gaze toxice. La folosirea adecvata a produsului se garanteaza ca nu se produce nici o deformare, deteriorare daunatoare, deci nu apare nici un dezavantaj in urma utilizarii produsului!

Domenii de utilizare:

METABOND C se utilizeaza la motoare in patru timpi, pe benzina, diesel sau turbo (la autoturisme la peste 100.000 km), la instalatii hidraulice, macarale, compresoare, masini de prelucrare a metalelor, reductoare de putere etc.

Mod de utilizare:

Utilizarea lui nu necesita calificare si folosirea unor unelte speciale. Se adauga direct la lubrifiant in proportie de 5-10% (la un litru de ulei 50 ml METABOND C), in ulei nou, la schimb de ulei. Nu se va aplica numai o singura data. Se recomanda folosirea lui la fiecare schimb de ulei, iar la al doilea deja doar in proportie de 2,5%. Se poate folosi si la motoare in doi timpi, la 1 litru benzina se adauga 4 - 6 ml METABOND C, totdeauna la benzina si nu la ulei. Utilizarea produsului presupune folosirea uleiului adecvat utilajelor!

Atentie:

Se vor ocoli sursele de foc! A evita contactul cu suprafetele lacuite sau vopsite!

Ambalaj: 250 ml, 5 litri

 
close