Metabond CLComenzi telefonice:
+40 244 348 240
+40 723 596 828
+40 723 212 608


Metabond CL
 

Solutie pentru curatarea interiorului motoarelor High-Tech pentru motoare Otto, diesel sau pe gaz pentru transmisii si diferentiale pentru 5 - 8 litri de ulei.

Datorita componentilor sale diluante indeparteaza depunerile rasinoase si impuritatile din sistemul de ungere. Mareste durata de viata a catalizatorului, mareste randamentul motorului, compresia, scade consumul de ulei si de combustibil. Nu ramane in urma acid in motor care sa afecteze uleiul proaspat. Depunerile solide sunt dizolvate si mentinute in stare lichida pana se pot scurge cu uleiul uzat. Astfel nu se pot cauza infundari in canale de ungere cu diametru mic, fata de alte produse similare ieftine. La motoare mai uzate cu folosirea acestuia se va mari si se va echilibra compresia pe cilindri. La folosirea adecvata se garanteaza, ca nu se produce nici o deformare, deteriorare daunatoare, deci nu apare nici un dezavantaj in urma utilizarii produsului!

Domenii de utilizare:

METABOND CL se utilizeaza la motoare noi sau uzate, pe benzina, diesel sau turbo, la diferentiale, transmisii, la curse sportive, in industrie etc.

Mod de folosire:

Se introduce in uleiul incalzit care va fi schimbat, se mentine motorul in stare de functionare 10-15 min. Continutul unui flacon de 250 ml se poate folosi la 5-8 litri de ulei la autoturisme, iar la utilaje la 10-15 litri de ulei. Cu cat este mai mic procentajul produsului fata de uleiul de motor utilizat, cu atat mai mult timp trebuie mentinut in stare de functionare in termenul de 10-15 min. Ulterior se schimba uleiul si filtrul de ulei.

Ambalaj: 250 ml

 
close