Metabond Hi-Tech 1.5 EP si 2EPComenzi telefonice:
+40 244 348 240
+40 723 596 828
+40 723 212 608


Metabond Hi-Tech 1.5 EP si 2EP
 

Vaselina METABOND TIP 1,5 HITECH este un lubrifiant exceptional cu intrebuintari multiple, supraalcalin, utilizabil la temperaturi ridicate. Sulfonatii de calciu complecsi si adaosul de penetratie 1.5 combinata cu METABOND EP gras ii confera proprietati comportamentale si calitative nemaiintalnite la unsorile pe baza de litiu si la alte tipuri de unsori.

METABOND se leaga chimic de atomii de metal superficiali sub presiune si temperatura, innobiland materialul propriu, formand astfel un strat protector si rezistent la uzura. Suprafata astfel formata este foarte neteda si dura, rezistand chiar la suprasolicitari. Datorita scaderii frecarii si minimalizarii uzurii, durata de viata a motoarelor se va mari considerabil, iar consumul de energie, pe langa randament mai mare, va scadea. La folosirea produsului vor scadea temperatura de functionare si nivelul de zgomot. Ofera protectie contra ruginii, coroziunii, oxidarii, spalarii si totodata ofera stabilitate intre -40 si +205°C. Pentru perioade scurte lubrifiaza chiar pana la +300°C! METABOND asigura o protectie de lunga durata atat la sarcini reduse si mijlocii cat mai ales la solicitari extreme, in timpul functionarii sau stare de repaus. Se amesteca cu cele mai multe tipuri de unsori (pe baza de litiu sau altele), astfel schimbarea tipului de unsoare nu este o problema. Functionarea mai usoara, scaderea frecarii se va observa la scaderea costurilor considerabile de intretinere, marirea productiei, la micsorarea consumului de energie si la micsorarea perioadei de oprire a productiei. Ofera protectie solida impotriva coroziunii, impiedica formarea ruginii la imbinari. Are proprietati de aderenta foarte bune si totodata este foarte bine pompabila. Datorita caracteristicii de preluare a presiunii este foarte stabil la forfecare si imbatranire. La folosirea adecvata se garanteaza, ca nu se produce nici o deformare, deteriorare daunatoare, deci nu apare nici un dezavantaj in urma utilizarii produsului!

Domenii de utilizare:

Industria constructiei de masini articole casnice, masini agricole, utilaje miniere si de constructii, autovehicule, instalatii si sisteme de actionare pentru nave, rulmenti, planetare, presgarnituri, sisteme automate de ungere etc. Utilizarea lui nu necesita calificare si folosirea unor unelte speciale.

Ambalaj: patron standard de 400g

 
close