Metabond HTComenzi telefonice:
+40 244 348 240
+40 723 596 828
+40 723 212 608


Metabond HT
 

Vaselina cu solutie de innobilare, rezistenta la apa si la uzuri pentru presiuni mari si temperaturi ridicate, cu aditivi EP modificati si material microceramic care favorizeaza alunecarea.

Aceasta vaselina pe baza de aluminiu complex, de mare performanta, a fost obtinuta in urma celor mai noi si mo-derne descoperiri in domeniu. Simplifica operatiunile de depozitare, intrucat se poate utiliza in cele mai diferite locuri, la toate tipurile de masini si agregate industriale, ca unsoare multifunctionala. Aditivarea microceramica imbunatateste proprietatile la functionarea in regim critic. Produsul rezista la solicitari mecanice foarte mari, este rezistent la apa si se poate utiliza la ungerea lagarelor de alunecare, respectiv la piese cu coeficient de frecare relativ ridicat, ca de exemplu, rulmenti cu role conice, rulmenti cu role cilindrice, rulmenti cu role autofixare, lagare cu autofixare, toate intr-un domeniu larg de temperaturi in exploatare -30 ...+220°C. Ca efect al aditivului special EP, in timpul solicitarii, varfurile rugozitatilor din zonele de frecare se deformeaza plastic aproape fara pierdere de material datorita ungerii microfluide, canalele de rugozitate se umplu si se ung, scade frecarea si se imbunatateste substantial capacitatea de suportare a sarcinilor. Este un produs corespunzator pentru ungere la functionarea in regim critic.

Domenii de utilizare:

METABOND HT se poate utiliza la ungerea lagarelor de alunecare si rostogolire si la solicitari mari, in domenii de turatii de la cele mici la cele mari, in plaja de temperaturi de la cele scazute la cele ridicate. Ca vaselina universala si pentru ungerea generala a masinilor, se poate folosi atat in industrie cat si in utilizare restransa, in zone de ungere pretentioase. Asigura o etansare buna, rezistenta in locuri umede sau cu impuritati. Produsul se poate pompa bine, se poate transmite bine, chiar si in conducte lungi. Este o vaselina multifunctionala, corespunzatoare pentru vehicule, utilaje industriale, agricole si de constructii, chiar si in cazul in care trebuie utilizata in conditii grele. Utilizarea este identica cu cea a vaselinelor obisnuite. Prevederile constructorilor de rulmenti trebuie respectate.

Ambalaj: patron standard de 400g

 
close