Metabond K5Comenzi telefonice:
+40 244 348 240
+40 723 596 828
+40 723 212 608


Metabond K5
 

Solutie de polisare fara silicon pentru indepartarea zgarieturilor si a problemelor aparute pe lacurile de la suprafata.

Intre componentele speciale ale Metabond K5 se numara hidrocarburile nearomate si particulele de slefuire ale emulsiei fara silicon. Acestea impreuna cu solutiile de alunecare formeaza o structura a suprafetelor netede si efect de stralucire. Dupa mai multe folosiri ale produsului se micsoreaza efectul de slefuire si se mareste efectul de polisare (lustruire).

La folosirea adecvata se garanteaza ca nu se produce nici o deformare, deteriorare daunatoare, deci nu apare nici un dezavantaj in urma utilizarii produsului! Se poate folosi pentru prelucare manuala sau cu aparat.

Domenii de utilizare:

Pentru indepartarea zgarieturilor sau partilor cu alte probleme mecanice sau termice din lacurile de auto dupa aplicarea sau nu a altor tipuri de paste de slefuit.

Pentru prelucrare fina. Service-uri, fabrici de autoturisme etc., pentru prelucare manuala sau cu aparat.

Mod de folosire:

Se aplica produsul pe lacul auto sau se toarna pe blana, burete si se trateaza suprafetele cu defect. Cand se observa luciul dorit, se poate termina tratarea suprafetei si se examineaza suprafata, daca trebuie repetata operatiunea. Ramasitele albe se pot indeparta usor cu o carpa moale. Dupa preferinte, se poate efectua si o conservare fara o pregatire prealabila.

Efectele cele mai bune se pot obtine la o ultima polisare cu o burete fina (dupa o slefuire) la turatie mica.

Pentru incheiere se poate oferi solutie de lustruit cu ceara, cu sau fara silicon. Daca lumina soarelui este intensiva sau capota masinii este calda nu se poliseaza.

Ambalaj: 300 ml.

 
close