Metabond New Comet 2000Comenzi telefonice:
+40 244 348 240
+40 723 596 828
+40 723 212 608


Metabond New Comet 2000
 

Solutie de lustruit al suprafetelor, lacurilor solicitate de conditiile meteo/ poluare. Curata si conserva, este alternativa solutiilor de curatat si a cearelor. Se poate aplica si pe suprafetele cromate cu efect stralucit.

Particulele de slefuit din polimerii Metabond New Comet 2000, hidrocarburile nearomate si dispersia echilibrata ale particulelor de dizolvanti asigura o curatare excelenta a suprafetelor. Dupa mai multe folosiri ale produsului se micsoreaza efectul de slefuire si se mareste efectul de polisare (lustruire).Rasinile sintetice, componenti reactivi si solutiile de alunecare asigura o structura a suprafetelor netede si efect de stralucire. Se poate folosi pentru prelucare manuala sau cu aparat.

La folosirea adecvata se garanteaza ca nu se produce nici o deformare, deteriorare daunatoare, deci nu apare nici un dezavantaj in urma utilizarii produsului!

Domenii de folosire:

Solutie de lustruit al suprafetelor, lacurilor solicitate de conditiile meteo/ poluare. Este alternativa de curatarea sistemelor in doua etape (curatare, polisare si conservare), cu ajutorul lui se pot curata si reinnoi si suprafetete cromate. Service-uri, fabrici de autoturisme, de laciure etc., pentru prelucare manuala sau cu aparat.

Mod de folosire:

Produsul inainte de folosire trebuie agitata, cu ajutorul unei carpe moale pentru polisare trebuie aplicata pe lacul curat cu miscari circulatorii. La aplicarea produsului cu aparat de polisare, trebuie pornit aparatul la turatie mica, iar ulterior se mareste turatia. Nu se polisaza peste margini, iar dupa polisarea cu aparatul, trebuie finisat manual in sens invers cu o carpa moale de polisare. Varfurile si marginile suprafetelor trebuie curatate si polisate.

Intensitatea curatirii depinde de forta aplicarii. Dupa o uscare scurta va rezulta glaszura alba, ceea ce se poate indeparta usor.

Partile din material plastic trebuie acoperite inaintea polisarii. Daca lumina soarelui este intensiva sau capota masinii este calda nu se poliseaza.

Ambalaj: 300 ml.

 
close