Metabond Spray cu gaz ecologicComenzi telefonice:
+40 244 348 240
+40 723 596 828
+40 723 212 608


Metabond Spray cu gaz ecologic
 

Solutie de innobilare impotriva uzurilor cu utilizare multipla. NU se poate aplica langa nici un tip de lubrifiant. Nu este inflamabil.

METABOND spray este un lubrifiant cu aerosol care innobileaza si in locurile unde nu este permis ungerea cu ulei sau vaseline. Datorita calitatii sale de curatare, indeparteaza de pe suprafete orice impuritati. Isi face efectul si in lipsa presiunii si temperaturii. METABOND spray intra in reactie chimica cu atomii de la suprafata metalului, formand un strat monomolecular de grosime microscopica, rezistent la uzura. Indeparteaza si umiditatea din motoare si instalatii electrice, in afara de rugina, impuritatile de sare precum si grasimile. Suprafata va fi protejata impotriva rugi-nii si coroziunii. Nu este inflamabil, deci poate fi folosit in conditii de siguranta chiar si in domenii cu pericol de incendiu. Confera materialelor o duritate extrema, astfel suprafata materialelor la piesele uneltelor de taiere (ex.cutite) vor fi mult mai precise si netede, va creste durata de viata a acestora. Poate sa dauneze suprafetelor de cauciuc, materialelor plastice, textilelor si suprafetelor vopsite, deci Va sugeram sa efectuati probe pe suprafete putin vizibile.

Domenii de utilizare:

Articulatii, fierastraie cu lant, instalatii de nituire, masini de taiat filete, instalatii de presare la rece, unelte pentru formare, burghie elicoidale, tarozi, filiere, fierastraie, freze, instalatii de laminat metale, motoare si instalatii electrice, broaste, zavoare, supape, piese de asamblare, unelte pneumatice, unelte de pescuit.

Mod de utilizare:

Se aplica de la o distanta de 15-40 cm pe suprafata tratata. Cu ajutorul unui tub prelungitor se poate ajunge la distante mai mari sau in locurile mai ascunse. Dupa 1-2 min produsul isi va face efectul. NU se utilizeaza simultan cu ungere prin lubrifiere sau vaselina.

Ambalaj: spray cu pompa de 400g

 
close