Metabond Starlight 2000Comenzi telefonice:
+40 244 348 240
+40 723 596 828
+40 723 212 608


Metabond Starlight 2000
 

Este recomandat pentru finisarea manuala sau cu aparat a lacurilor auto chiar si a celor metalizate, (restabilite cu curatator de lacuri K5). Se pot conserva cu efect foarte bun si partile cromate.

Componentele de ceara, polimeri, PTFE, solutii de polisare, de alunecaresi de curatare, echilibrul dintre acestea garanteaza modul de folosire manual sau cu aparat de slefuire cel mai simplu. Asigura o stralucire impecabila a suprafetelor. La folosirea adecvata se garanteaza ca nu se produce nici o deformare, deteriorare daunatoare, deci nu apare nici un dezavantaj in urma utilizarii produsului!

Domenii de folosire:

Este recomandat pentru finisarea manuala sau cu aparat a lacurilor auto chiar si a celor metalizate, (restabilite cu curatator de lacuri K5) la service-uri, fabrici de autoturisme, ateliere de laciure, casnic etc., pentru prelucare manuala sau cu aparat.

Mod de folosire:

Produsul inainte de folosire trebuie agitata, cu ajutorul unei carpe moale trebuie aplicata pe suprafata cu miscari circulatorii, trebuie uscata si polisata. La aplicarea produsului cu aparat de polisare, trebuie pornit aparatul la turatie mica, iar ulterior se mareste turatia. Nu se polisaza peste margini, iar dupa polisarea cu aparatul, trebuie finisat manual in sens invers cu o carpa moale. Varfurile si marginile suprafetelor trebuie curatate si polisate. Ramasitele uscate se pot sterge cu o carpa moale, ceea ce va rezulta o suprafata foarte lucioasa.

La o aplicare normala produsul nu lasa urme de culoare mai deschisa pe suprafetele din material plastic de culoare mai inchisa. Urmele uscate se indeparteaza usor cu ajutorul unei carpe moale sau in cazul unei suprafete aspre, cu o perie.

Daca lumina soarelui este intensiva sau capota masinii este calda nu se poliseaza.

Ambalaj: 300 ml.

 
close