Metabond WFComenzi telefonice:
+40 244 348 240
+40 723 596 828
+40 723 212 608


Metabond WF
 

Vaselina dezvoltat pentru folosire indelungata, cu solutie de innobilare care favorizeaza alunecarea, rezistenta la apa si la uzuri.

Vaselina WF pe baza de calciu, multifunctionala, formata din uleiuri minerale si sintetice, avand proprietati foarte bune de aderenta. Produsul contine materiale speciale de mare capacitate pentru cazuri de utilizare in conditii grele. Varfurile rugozitatilor sunt unse de materia- lul solid special continut de vaselina. Aspectul exterior: unsoare de culoare galben deschis, cu fibra lunga. Prin utilizare METABOND WF asigura prelungirea duratei de utilizare intre ungeri, cresterea sigurantei in functionare si mai putina intretinere. Produsul este rezistent la spalarea din rulmenti si din locurile de ungere, asigurand functionare buna chiar si in conditii extreme. Caracteristicile exceptionale de rezistenta la apa sunt valabile si in cazul apei de mare, ungerea fiind asigurata si in medii acide sau bazice. Reduce substantial uzurile suprafetelor de frecare prin contact. Are domenii de utilizare universale, capacitate de rezistenta la presiuni mari, aderenta mare, asigura protectie sigura la coroziune, este rezistent la apa rece, calda, acizi, baze, impiedica formarea ruginei la imbinari, asigura stabilitate contra imbatranirii si forfecarii, are capacitate de pompare si transmitere buna, cu utilizare in regiuni de temperatura -25 ....+140°C.

Domenii de utilizare:

METABOND WF este o vaselina care se poate utiliza la presiuni ridicate atat la vehicule, cat si la utilaje industriale, agricole si de constructii, chiar si in cazul utilizarii in conditii grele (sarcini variabile, umiditate mare, prezenta apei sarate). Produsul se poate utiliza la subansamblele oricarui tip de masina care lucreaza in conditii grele, la lagare de alunecare si rostogolire, articulatii, sisteme de ghidare a macaralelor, patine de alunecare si ingropate, osii flexibile, pompe de apa, la rulmenti cu solicitare extrema. Se poate utiliza la ungerea agregatelor pentru constructii, masini de forta, masini agricole, tractoare, macarale, rulmenti de osie ale electrocarelor, la care nu se impun interventii frecvente.

Modul de utilizare:

Este identic cu cea a vaselinelor obisnuite. Prevederile constructorilor de rulmenti trebuie respectate.

Ambalaj: patron standard de 400g

 
close