Noni (Morinda Citrifolia)Comenzi telefonice:
+40 244 348 240
+40 723 596 828
+40 723 212 608


Noni (Morinda Citrifolia)
 

Noni (Morinda Citrifolia) este cunoscut de milenii pentru fructele sau de bastinasii din Polinezia Franceza. Populatia de aici, a luat cu el aceasta planta si l-a dus de la o insula la alta, planta care era respectata ca paznicul vietii.

Produsul naturist Noni

Produsul Noni este un sirop concentrat extras din fructul polinezian Noni. Planta este originara din Polinezia franceza, Hawaii si Malaezia. Noni este utilizat pentru tratamentul diferitelor afectiuni de peste 2000 de ani. Din 1993, odata cu izolarea substantelor active pe care le contine, este recunoscut si de medicina moderna.

Datorita atestarii stiintifice, a succeselor in tratarea celor mai diverse afectiuni, s-a infiintat chiar un institut international de cercetare dedicat calitatilor terapeutice unice ale miraculosului fruct. Insitutul se numeste International Noni Cummunication Council, fiind de sine statator, dedicat exclusiv studiului la tratamentele pe baza de Noni.

Principalii compusi izolati din Noni, sunt: morindon; morindin; terpenoizi; Lasperulosida; seleniu; acubina, alazarina si antrachinone cu rol antibacterian; acid capronic si caprilic cu rol in digestie; serotonina, scopoletina cu rol in combaterea anxietatii, depresiei, tulburarilor obsesivo-fobice, tulburarilor de somn, durerii, schizofreniei, migrenei, controlul apetitului si comportamentului sexual; damnacantalul cu actiune anticancerigena prin inhibarea multiplicarii celulelor precanceroase si prin stimularea formarii celulelor T ale sistemului imunitar; alcaloizi (xeronina); proxeronaza, enzima care elibereaza xeronina din proxeronina.

Una dintre cele mai interesante substante din compozitia produsului, Xeronina actioneaza asupra proteinelor specifice din celule. Avand in vedere faptul ca proteinele au functii diferite in organism, aceasta substanta poate cauza un numar impresionant de mare de reactii si raspunsuri fiziologice, iar raspunsul organismului la administrarea de Noni poate fi miraculos.

Efectele Morindei Citrifolia (fructului Noni), per ansamblu:

* scade hipertensiunea;

* imbunatateste procesele metabolice;

* este un revigorant general;

* este un bun fortifiant al sistemului imunitar, prin stimularea formarii celulelor T si B, precum si a macrofagelor si celulelor limfocitare, organismul fiind astfel capabil sa reziste imbolnavirilor.

* ofera protectie impotriva bolilor infectioase prin pronuntatul sau efect antibacterian (cu atat mai mult aceasta protectie este oferita in cazul afectiunilor gastrice, prin forma lichida a produsului Noni sirop);

* calmeaza durerile;

* regleaza somnul;

* imbunatateste starea generala psiho-fizica;

* imbunatateste functiile digestive.

* ajuta la renuntarea la obiceiuri daunatoare, precum consumul de alcool, fumatul, consumul de droguri.

* in cazul dependentei de droguri, Noni estompeaza efectele sevrajului.

* este o solutie excelenta pentru tratarea disabilitatilor comportamentale (Alzheimer, tulburari maniaco-depresive, tulburari obsesivo-fobice, depresii, etc...).

* ofera un foarte bun tratament adjuvant (posibil inlocuitor al tratamentului clasic) pentru cancer/ tumori/ neoplasme

Afectiuni si simptome la care actioneaza:

Abcese (dentare), Alergie, Amigdalita, Anemie, Anorexie (lipsa poftei de mancare), Antipiretic (scaderea febrei), Antiseptic intestinal (antiparazitoza), Antitumoral, Ariboflavinoze (leziuni ale mucoasei ), Arsuri piele in geneneral, arsuri solare, Astenie, Astm bronsic, Ateroscleroza, Bioritm (armonizare), Boala Crohn, Bronsita, Bulimie, pentru copiii cu varsta intre 1-14 ani ofera o dezvoltare armonioasa, Cancer de colon, Cancer de ficat, Cancer de piele, Cancer de vezica, Cancer la plamani, Cancer la prostata, Cancer la stomac, Cancer mamar, Convalescenta, Dependenta de droguri (tratament), Depresie, Diabet (reglare glicemie), Diaree (enterita, enterocolita), Dureri de gat, Eczeme, Faringita, Febra, Fibrom uterin, Fumat, Furunculoza, Giardia (lambrii), Gingii sanatoase, Glande suprarenale, Guta, Hemoroizi, Hepatita, Herpes, Hipertiroidie, Hipotensiune, Hormoni (reglare), Imunitate scazuta, Infectii (prevenire), Insuficienta cardiaca, Insuficienta renala (rinichi polichistic), Inteligenta (ridicarea coeficientului de inteligenta chiar si la copiii retardati), Intarzierea imbatranirii tesuturilor, Leucemie, Leucopenie (scaderea leucocitelor), Menstruatii neregulate, Mialgii (dureri musculare), Micoze ale pielii, Mononucleoza (febra glandulara), Oreion, Paradontoza, Persoane in varsta (preventiv), Plagi (vindecare), Pojar, Rujeola, Psoriazis, Reumatism, Rinita alergica, Senilitate (prevenire), SIDA (tratament adjuvant), Sifilis, Spasmofilie, Stres, Tuberculoza (TBC), Tumori, Ulcer varicos, Zona Zoster, Varsat de vant, Vaginita (candida, tricomonas), Vitiligo.

Contraindicatii: in cazul insuficientei renale acute, datorita continutului de kaliu.

Atentie!

Pentru exercitarea efectelor benefice maxime se recomanda administrarea produsului timp de minim 6 luni. Dupa deschiderea sticlei, siropul se pastreaza in frigider. Inainte de folosire siropul trebuie agitat. Noni se consuma cu lingura de plastic sau de lemn (lingura metalica poate oxida). Nu se asociaza cu tutun, cafea, alcool. Alte ingrediente: apa purificata, arome naturale.

Administrare: 30 ml diluat cu apa, inainte de masa.

Ambalaj: 1000 ml.

 
close