Omega 3 PlusComenzi telefonice:
+40 244 348 240
+40 723 596 828
+40 723 212 608


Omega 3 Plus
 

Uleiul de peste are in compozitie acizi grasi nesaturati cu lanturi lungi de atom de carbon, implicati in sinteza prostagrandinelor. Prostaglandinele sunt implicate in raspunsul imun, functionarea corespunzatoare a aparatului cardiovascular, reduc nivelul colesterolului si al trigliceridelor, impiedica agregarea trombocitara, scazand astfel riscul artescleroza, hipertensiune arteriala si infarct de miocard. Deoarece reduc vascozitatea sangelui, contribuie la imbunatatirea conditiilor de circulatie sanguina, crescand aportul de oxigen al tesuturilor.

Cercetarile efectuate pe animale au aratat, ca acizii Omega 3 pot preveni cancerul la san, precum si pe cel de colon (intestin gros). Fumatorii care consuma peste se imbolnavesc mai rar de bronsita si de emfizem pulmonar (uleiul de peste reduce inflamatia si contracareaza efectele nocive ale fumului de tigara).

Consumul de ulei de peste ofera sperante si celor afectati de psoriazis, au si efecte antiinflamatoare, fiind recomandati in tratamentul inflamatiilor cronice (afectiuni reumatismale). In aceste afectiuni, dupa cateva luni de tratament cu ulei de peste, s-a constatat ameliorarea certa a durerilor matinale.

Acizii grasi Omega 3 actioneaza si asupra sistemului imunitar, crescand rezistenta la infectii. se mai pot recomanda si in unele boli ale sistemului nervos (scleroza in placi). Administrarea uleiului de peste s-a dovedit a fi utila si in protejarea pielii.

Cercetatorii chinezi au inregistrat succese cu ajutorul suplimente de acizi grasi nu doar la bolnavii de schizofrenie, ci si in cazul suferinzilor de scleroza multipla, hiperactivitate, alergii si astm, boli autoimune sau prostata.

La mai mult de doua treimi din numarul bolnavilor non-respondenti la medicatia clasica antidepresiva, s-a constatat o ameliorare certa dupa 12 saptamani de administrarea zilnica a 1 gram de EPA. Unii cercetatori au ajuns la rezultate asemanatoare si in cazul starilor de deprezie infantila si postnatala.

Doza zilnica recomandata: 2-3 capsule pe zi.

Atentie! Acizii grasi nesaturati sunt deosebit de sensibili fata de radicalii liberi. De aceea, in paralel cu administrarea Omega 3 se recomanda consumul de preparate antioxidante Renovan C, Rhodiola Rosea, Noni.

 
close