Q10 - Program cardiovascular pentru 3 luniComenzi telefonice:
+40 244 348 240
+40 723 596 828
+40 723 212 608


Q10 - Program cardiovascular pentru 3 luni
 

Program cardiovascular Q10 pentru 3 luni

Q10 - Flavonoizi speciali - Vitamine – Minerale

Pentru sănătatea Dvs. cardiovasculară

Pentru o viață lungă și sănătoasă.

În cutie se află 60 buc. plicuri, dintre care, câte una constituie cantitatea necesară din aportul necesar zilnic de vitamine, minerale, extracte naturale din plante și Q10, într-un amalgam solubil.

Se poate depozita în loc uscat și răcoros.

Mod de folosire: Se pune într-un pahar conținutul plicului, se toarnă 200 ml apă, suc sau lapte. După amestecare se bea conținutul paharului FOARTE FOARTE ÎNCET, CÂTE O ÎNGHIȚITURĂ. După 5 zile, trebuie șinute 2 zile pauză. (În decursul unei săptămâni se consumă 5 pliculețe.)

Atenție!

Nu depășiți cantitatea zilnic recomandată! (Câte un plic pe zi.)

NU SE POATE CONSUMA ÎMPREUNĂ CU cafea, ceai negru, cola sau imediat după ce ai consumat aceste tipuri de băuturi.

Efecte:

Infarctul miocardic, stroke (atacul cerebral), dar astăzi deja știm, că și hipertensiunea, diabetul de tip 2, scăderea vederii, cangrenele, anumite boli articulare sunt efectele înrăutățirii circulației sanguine, ale stilului de viață, modului de alimentație ale bătrânilor. Înrăutățirea circulației este efectul scăderii flexibilității și al capacității de dilatare a vaselor sanguine (în parte datorită înaintării în vârstă, în parte datorită obiceiurilor proaste de alimentație și de viață). Acest proces duce la îngustarea vaselor sanguine. Astăzi știm, că și arterioscleroza este efectul îndelungat al îngustării vaselor sanguine.

Agenții activi ai Programului Q10 (Q10, vitaminele, mineralele și flavonoizii speciali din extractele de plante medicinale) au fost combinate ca să încetinească și să oprească scăderea flexibilității vaselor sanguine, scăderea capacității de dilatare a vaselor sanguine care duce la îngustarea vaselor și la arterioscleroză.

Preparatul pe parcursul consumului de 3 luni al Programului îmbunătățește starea vaselor sanguine, ceea ce va atrage după sine îmbunătățirea circulației. Preparatul ajută nu doar în cazul acestor afecțiuni, dar îmbunătățește toate acele funcții vitale care se pot aștepta după îmbunătățirea circulației. Astfel ni se îmbunătățește starea noastră generală, forța fizică, vom avea mai multă energie, va scădea starea de oboseală, va crește rezistența la boli.

 
close