Rezveratrol forteComenzi telefonice:
+40 244 348 240
+40 723 596 828
+40 723 212 608


Rezveratrol forte
 

Este o doza dubla, pentru 3 luni!

Produsul este recomandat bolnavilor de inima, diabeticilor, barbatilor cu varsta de peste 50 de ani, in tratamentul bolilor tumorale neaparat.

Doza zilnica recomandata: 1 capsula.

Agentul activ: t-rezveratrol (10mg/ capsula).

Agentul activ al vinului rosu in dozaj marit fara alcool! Preconditionarea inimii, intarirea muschilor inimii, inducerea apopteozei la celulele tumoroase (inducerea procesului de mortabilitate naturala a celulelor).

Resveratrol este cel mai eficient si cel mai bine studiat fitonutrient pentru mentinerea si protejarea sanatatii.

- inhiba aparitia, propagarea si dezvoltarea cancerului

- este un puternic antioxidant, 100% natural, protejeaza ADN-ul

- reface nivelul de gluthathione (cel mai important antioxidant al nostru)

- creste nivelul de quinone reductase (ficatul foloseste aceasta enzima pentru detoxifiere)

- are rol protector impotriva formarii cancerului de colon

- poate proteja impotriva cancerului de prostata

- activeaza ca un fitoestrogen benefic

- reduce oxidarea LDL (colesterolul rau)

- ajuta la vindecarea ranilor de piele

Ce este resveratrola

Resveratrol se gaseste in vin si struguri si este un antioxidant natural. Au fost relevate un numar mare de efecte benefice asupra sanatatii, cum ar fi cel anticancer, antiviral, neuroprotector, anti-inflamator; contribuie de asemenea la prelungirea vietii. Resveratrol se gaseste in pielita strugurilor rosii si ca si componenta a vinului rosu. Prezenta acestuia in vin poate explica “paradoxul francez" si anume faptul ca incidenta bolilor cardiovasculare este relativ redus in sudul Frantei, unde bautura favorita este vinul, in ciuda dietei bogate in grasimi saturate.

Resveratrol este o componenta de protectie produsa de strugurii rosii si de cateva alte plante impotriva parazitilor. In trecut vinul rosu continea 8-10 mg resveratrol pe litru, acum din pacate in vinul produs nu mai exista aproape deloc resveratrol, din cauza utilizarii intensive a pesticidelor. Am reusit sa gasim o sursa farmaceutica de resveratrol, extras direct din stugurii rosii, care retine natural toate componentele active: : polifenol, flavonoide, anthocyanidine si oligoproanthocyanidine (OPCs). Acesta e apoi imbogatit cu resveratrol extras din planta Polygonum cuspidatum. Resveratrol este fara indoiala cel mai eficient si cel mai bine studiat fitonutrient pe care il puteti folosi pentru mentinerea si protejarea sanatatii.

De ce trebuie sa luati resveratrola

Resveratrol este o solutie extraordinara pentru multe probleme de sanatate cauzate de imbatranire:

- Sanatatea inimii: Organizatia Mondiala a Sanatatii sugereaza ca doar resveratrol reduce riscul cardiovascular cu 40%. Resveratrol este mai eficient decat vitamina E, protejand impotriva unui spectru larg de radicali liberi pentru prevenirea oxidarii LDL (colesterolului rau). Inhiba agregarea placilor prin blocarea actiunii factorilor de agregare. Sustine productia de oxid nitric, care relaxeaza si dilata arterele. Reduce nivelul de trigliceride si colesterol precum si agentii hipertensivi.

- Prevenirea cancerului: Resveratrol este singurul produs natural care in mod evident opreste dezvoltarea celulelor canceroase in diverse stadii: un studiu publicat in prestigioasa revista “Science" arata ca resveratrol blocheaza proliferarea celulelor canceroase in timpul a trei stadii importante de dezvoltare. Un experiment in care a fost administrat resveratrol unor soareci pe o perioada de 18 saptamani a demonstrat o reducere a tumorilor de piele cu 98%! Resveratrol distruge celulele canceroase indiferent daca sunt oestrogen-dependente, sau au gena p53. Un studiu din Austria arata ca resveratrol previne cateva tipuri de cancer, printre care metastaza la oase. Alte studii au demonstrat ca in unele cazuri imbunatateste eficienta chimioterapiei. Poate deasemenea sa blocheze efectul cancerigen al unei diete bogate in acid linoleic. Spre deosebire de multe medicamente, resveratrol protejeaza si nu distruge celulele sanatoase. Actiunea sa anticancerigena este diversificata, puternica si sofisticata.

- Sanatatea creierului: studii preliminare arata ca resveratrol, singur sau in combinatie cu alti antioxidanti, protejeaza creierul impotriva stresului oxidativ. Stresul oxidativ este cunoscut ca avand un rol major in cele mai multe boli neurodegenerative.

- Imflamatiile: un studiu efectuat in China a demonstrat recent ca, injectat imediat dupa ranire, resviratrol este la fel de eficient ca si medicamentul Prednison in protejarea impotriva inflamarii maduvei spinarii, dar cu avantajul aditional al protectiei antioxidante. Un studiu efectuat pe sobolani carora le-a fost administrat resveratrol pentru 21 de zile, a aratat o imbunatatire a prognozei si o reducere a efectelor permanente ale atacului cerebral.

- Longevitate: conform unui studiu al “Harvard Medical School", resveratrol activeaza o gena a longevitatii in drojdia de bere si creste speranta de viata cu 70%! Actioneaza in acelasi fel ca si reducerea caloriilor (singura modalitate demonstrata stiintific pentru cresterea longevitatii) prin activarea genelor SIR. Cercetarile de pana acum s-au limitat la drojdie, muste si nematode, dar si corpul omenesc poseda aceste gene.

Ingrediente pentru o capsula:

- Resveratrol Extract: 100mg (polygonum cuspidatum)

- alte ingrediente: microcrystalline cellulose.

Ambalare: 100 capsule de 100 mg

 
close