Scuturi motor


scuturi motor

Aveti un autoturism si nu doriti sa fiti pusi in situatia de a sparge baia de ulei ? In acest caz aveti nevoie de scutul de protectie pentru motor metalic, conceput special sa va protejeze autoturismul in situatii neplacute de genul lovirii trenului inferior al masinii, a bordurilor, pietrelor, cainilor, etc.

Fabricat din tabla de 2.5mm-3mm, va garanteaza o protectie sigura in timpul calatoriei si de multe ori o calatorie mai putin costisitoare. De asemeni un rol de protectie deloc de neglijat, il ofera impotriva noroiului sau apei ce pot afecta instalatiile auxiliare.

Se potriveste perfect fiecarui autoturism in parte, avand punctele de prindere ce coincid perfect cu prinderile originale ale masinii, astfel nefiind necesare nici un fel de modificari pentru montarea lui. Fiecare scut este livrat cu kit de montaj (suruburi de prindere si alte accesorii necesare)

In concluzie, noi va putem oferi o gama variata de scuturi de protectie atat pentru motor, cat si pentru cutia de viteze, reductoare, diferentiale sau rezevoare in cazul autoturismelor de teren.

Putem acoperii aproape toata gama de autoturisme existente. Totusi pentru identificarea modelului necesar, este nevoie de o discutie inaintea lansarii unei comenzi.


 
close