Ulei Metabond RACE 0W50Comenzi telefonice:
+40 244 348 240
+40 723 596 828
+40 723 212 608


Ulei Metabond RACE 0W50
 

Acest ulei are vâscozitatea ultra largă de 0W50, care oferă performanțe excelente atât la temperaturi foarte ridicate cât și la temperaturi foarte reduse. Acest ulei este destinat în special pentru motoare cu capacitate cilindrică mare și la mașini de curse de mare performanță.

Caracteristici speciale:

Ulei de motor sintetic pentur motoare pe benzină.

Dacă folosim o mașină cu motor performant sau cu capacitate cilindrică mare la temperaturi ridicate și în condiții grele, motorul are nevoie de un ulei sintetic cu capacități excepționale de stabilitate termică și contra oxidării.

Acest ulei este 100% sintetic, cu vâscozitate ultra largă 0W50, cea ce oferă performanțe mai bune la pornirea la rece în condiții de iarnă, iar la temperaturi ridicate filmul de ulei oferă protecție excepțională.

Protecție înaltă împotriva oxidării și împotriva depunerii cenușii.

Datorită compoziției speciale, acest ulei are stabilitate excepțională împotriva oxidării și formării cenușii, chiar și la temperaturi ridicate, este indicat în special la piesele în mișcare ale turbosuflantelor, care funcționează la temperaturi ridicate.

Protecție înaltă pentru axa cu came

Păstrează filmul de ulei chiar și la temperaturi ridicate, la viteze mari, și în condiții de funcționare extreme. Oferă protecție excelentă împotriva uzurii la axa cu came, unde condițiile de lubrifiere sunt cele mai grele. Are stabilitate termică foarte bună, care rezultă un motor curat, împiedică depunerea de calamine.

Corespunde celor mai noi specificații API

Performanța uleiului Metabond Race 0W50 este certificat de specificația SM, este eliberată de Institutul American de Petrol (API), și corespunde standardului pentru cel mai nou ulei de motor.

Folosirea:

Ulei de motor pentru motoare pe benzină, în primul rând pentru condiții de curse.

Este recomandat pentru autoturisme sport cu capacitate cilindrică mare, la autoturisme performante, mașini de curse.

Date caracteristice:

METABOND RACE 0W50 :

Unitate de măsură:

Calificativ:

RG/API SM

Vâscozitate SAE:

0W-50

Culoare:

Portocalie

Densitate (15°C)

g/cm3

0.847

Punct de fierbere (COC)

°C

232

Vâscozitate chinematică

40°C

mm2/s

104

100°C

mm2/s

18,0

Vâscozitate

192

Punct de curgere

°C

–45.0

TAN

mgKOH/g

2.3

TBN (HCl)

mgKOH/g

6.4

Culoare: (ASTM)

L3.0

Ambalaj: 1 litru Fisă technică

 
close